Следвайте Гласове в ТелеграмСтаваме свидетели на поредните няколко загубени дни за

...
Следвайте Гласове в ТелеграмСтаваме свидетели на поредните няколко загубени дни за
Коментари Харесай

БСП: Борисов изви ръцете на Промяната, а те цяла вечер му се молиха да не върне мандата

Следвайте " Гласове " в Телеграм

" Ставаме очевидци на следващите няколко изгубени дни за България, за българските жители и за всички нас. Ставаме очевидци на едно безогледно търгуване на страната, разпределение на постове и регулатори. Всички видяхте по какъв начин тези партии, на които им е поверено да ръководят страната, през вчерашния ден не се посрамиха и на празника разиграха цяла България с едни безсмислени конференции, от които задачата беше една единствена - Борисов да извие ръцете на " Продължаваме промяната ", тя по-късно цяла вечер да му се моли да не върне мандата, с цел да стигнем до обстановка, в която господин Пеевски през днешния ден да им каже какво да вършат ".

Така заместник-председателят на Българска социалистическа партия Георги Свиленски разяснява снощните разногласия сред ПП-ДБ и ГЕРБ, при които не оповестено, че договарянията са се провалили и е съвсем несъмнено, че отиваме на избори.

" Докато Кирил Петков се моли на Борисов за това да не връща мандата, а да го задържи още 7 дни, разбираме, че в петък господин Пеевски е написал съглашението с разпределението на регулаторите, което още един път демонстрира наличието на тази сглобка ", сподели още Свиленски.

Той обърна внимание, че в документите до тук - меморандума, съдружното съглашение и общия документ на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, не е планувано нищо за приходите и цените на горивата, водата и мобилните оператори. 

От името на Българска социалистическа партия той настоя мандатът да бъде върнат празен и да се проведат нови предварителни избори 2 в 1 с европейските през юни. Червеният народен представител увери, ще левицата е подготвена за нов избор.

" Българска социалистическа партия ще продължава да предлага решения,а разрешаване на проблемите на хората, а не на ръководещата коалиция ", отговори той на въпрос по какъв начин ще постъпи левицата, в случай че сътрудниците в ръководството се схванат и излъчат нов кабинет.

" Г-жа Нинова е добре, възвръща се, мисля, че напълно скоро ще я видите ", сподели той за лидерката си Корнелия Нинова, която в петък не призната в болница за интервенция на паращитовидната жлеза.

Инфо: " 24 часа "

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР